Снимка: pixabayПредизборната битка в САЩ достига своята кулминация. До решаващия момент

...
Снимка: pixabayПредизборната битка в САЩ достига своята кулминация. До решаващия момент
Коментари Харесай

9 дни до избора на президент на САЩ

Снимка: pixabay

Предизборната борба в Съединени американски щати доближава своята кулминация. До решаващия миг остават единствено 9 дни. Според предварителни проекти и двамата претенденти ще се посветят на пропагандни манифестации. 

Само за ден Доналд Тръмп посети три щата, в това число един от основните за изхода от вота - Охайо.

Пред последователите си Тръмп и Джо Байдън показаха противоположни отзиви за това по какъв начин ще се развие пандемията, предава Българска национална телевизия.

В Бристол, щата Пенсилвания, Байдън прикани хората да съблюдават ограниченията против болестта и за следващ път акцентира, че светът продължава да води тежка борба с вируса.

На протест в Северна Каролина пък Тръмп беше безапелационен, че след 4 ноември даже няма да загатва съществуването на ковид.

Вчера настоящият президент гласоподава на изборите и изрази убеденост, че ще завоюва втори мандат в Белия дом. Според проучванията 

Вчера настоящият президент гласоподава на изборите и изрази убеденост, че ще завоюва втори мандат в Белия дом. Според изследванията обаче Байдън има преднина от към 10%.

 
 
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР